Dags igen!

Då var det dags för lillan att påbörja ännu en penicillinkur. I två månader har det bubblat (ursäkta alla känsliga) ut gult snor ur vänster näsborre och hon är inte alls samma glada lilla tjej som vanligt. Både ork och humör påverkas av ständigt tryck i bihålor och slem som bubblar. Förmodligen kommer hon också att få operera bort mandlar och polyper precis som sin bror sa farbror doktorn. Men hon är ju bara två och ett halvt och helst vill de inte göra det förrens i femårsåldern... Hoppas verkligen den här kuren hjälper! 
 
Lika som bär även när det kommer till elaka halsmandlar!
 
/Sofie

Kommentarer:

1 Linda :

skriven

Hej!
Tråkigt att lillskruttan är sjuk igen. Så hade var Hannah det ända tills hon tog bort polyperna. Första op gjorde hon när hon var 2 år och 9 månader så ligg på läkarna. Det blev lite bättre efter första op. Sen blev det en till då polyperna växte ut och sen ytterligare en då de tog halsmandlarna. Däremellan har hon fått rör och snart är det dags för att få rör igen. En lång resa men nu är hon nästan aldrig sjuk och det är så skönt!

Ha det fint och krya på henne!

Kramar Linda

Svar: Stackars Hanna! Tur det hjälpte tillslut. Det är så jobbigt när dom aldrig får må helt bra. Krama hela familjen från mig!
Sofie

Kommentera här: