Läget betyder allt

 
När vi köpte hus för fem år sedan förtrollades vi av husets charm och lyssnade inte alls på de som sa att läget är viktigt, kanske till och med viktigast... Nu med facit i hand ligger vårt underbara, charmiga hus i Blekinge ute till försäljning och vi trivs som fisken i vattnet i vår hyresrätt i fantastiska Åre.
 
 
För visst är det ju så att en bostad kan man oftast förändra efter sin smak och sina behov. Men läget; omgivningen, naturen och de behov man har för att kunna genomföra sina fritidsintressen är inte på samma sätt förändringsbart. Visst är det viktigt att man är lycklig i sitt hem, men ännu viktigare att man har lyckokänslorna nära till hands även utanför hemmets fyra väggar.
 
 
Så efter att ha lärt av eget misstag har jag nu anslutit mig till skaran som med allvarlig min håller med om att; läget är viktigt, viktigast av allt. Innan man skriver en lista med önskemål för sitt nya hem så bör man skriva en lista med önskemål vad gäller omgivningen. Kort och gott; bli inte förblindad av bilderna inifrån ett hus utan se till att bli förälskade i läget.
 
Eftermiddagen bjöd på magisk himmel över Åre Fjällby. Jag plockade fram kameran, njöt och gillade läget...
 
/Sofie

Kommentera här: