Underbar jul och vit hemkomst

 
I lördags lämnade vi Blekinge och en underbar jul bakom oss för denna gång. Vår lilla mysiga stuga vid vattnet gjorde att det kändes som en riktig lyxsemester. Istället för att trängas hemma hos våra föräldrar hela veckan kunde vi sköta oss själva och ha mer kvalitetstid när vi väl besökte dom. Vilken skillnad! Mycket mindre irritationsmoment i vår lilla familj, inte alls samma trötthetskänsla och mycket mindre stress. Rekommenderas varmt till alla barnfamiljer som ska hälsa på familj och släkt.
Tack alla nära och kära för en toppenvecka!
 
 
Trots en grön jul så snöade det hela vägen tillbaka till Åre. Vi tog nattåget som är väldigt smidigt. Barnen ligger skavfötters med oss vilket gör att vi bara behöver boka två liggplatser. Småttingarna sover som stockar, vi lite sämre, och när vi vaknar är vi strax hemma i Åre. Perfekt! Under vintersäsongen går det nattåg utan byte mella Malmö och Åre två gånger i veckan. Tyvärr inte resten av året.
 
 
Barnen njuter nu för fullt av all snö som kommit och fortfarande kommer. Jag jobbade igår men är nu ledig tills på fredag så jullovet fortsätter här hemma. I morgon blir det skidor för mina små älsklingar och dottern dansade av glädje över det beslutet. Nu väntar hennes 70 cm långa skidor på premiärturen.
 
God fortsättning!
 
/Sofie
 

Kommentera här: