Vattenbaserat i värmen

Idag har jag kört vattenbaserat i värmen hela dagen. I verkstan har jag testat en ny vattenbaserad sprayfärg. Jag blev extremt nöjd över resultatet och den var väldigt lätt att arbeta med. MTN Water based heter färgen och finns i 50 olika nyanser och två lacker. Nyansen på stolen heter RV-177 Azo Yellow Deep och är ursnygg.
 
 
På lunchen anslöt jag mig till mina kollegor från Skistar som hade ordnat lunch på Åre strand. Potatissallad, lax och rostbiff avslutades med kall vattenmelon. Sen var det dags att hoppa i vattnet och njuta av svalkan, ett långt bad blev det. Lite sol och sedan ytterligare ett dopp hanns innan det var dags att åka tillbaka till verkstan och jobba ytterligare ett par timmar.
 
 
När sambon hämtat småttingarna på dagis så åkte vi och åt middagen på klipporna vid vackra Tegeforsen. Efter maten blev det bad och bus i vattnet och där stannade vi tills tröttheten gjorde sig påmind hos mina små älsklingar. En underbar (och helt vattenbaserad) dag i Åre.
 
 
Ni glömmer väl inte att vara med och tävla om presentkortet på 200 kr hos Belysningsdesign? Tävlingen avslutas på fredag.
 
/Sofie

Kommentera här: