Liftkort, glasögon och fyrhjulsdrift

Underbart vackra Järpströmmen i fredags
 
Idag har jag äntligen inhandlat mitt säsongskort och vi har haft en underbar dag i backen tillsammans med goda vänner. Det har kommit gott om snö senaste veckorna och det behövdes. Ett fantastiskt vinterlandskap omger oss nu här i Åre. Det har varit ordentligt kallt ett tag men nu har temperaturen stigit och det är helt enkelt perfekt uteväder. Vi bor i paradiset!
 
 
Nya glasögon, semla och Djungelhuset. En perfekt dag i Östersund.
 
Igår var vi en tur till Östersund och hämtade sonens glasögon. Han har haft problem med huvudvärk i säkert ett och ett halvt år och nu visar det sig att han ser för bra. Vi ska testa glasögon i ett halvår och hoppas att huvudvärken ska försvinna. Just nu är han väldigt stolt över sina fina glasögon och så hoppas jag att det fortsätter. Alltid svårt med barn och glasögon.
 
Lunch i nya bilen vid Tegeforsen
 
Sist och minst... Jag har köpt en bil till företaget! Äntligen så slipper vi slåss med alla städsaker i privatbilen. Det blev en liten Suzuki jeep, och då menar jag liten. Jimny heter modellen och den är så fin! Fyrhjulsdrift men ändå bensinsnål. Nu kommer jag förhoppningsvis att ta mig fram till alla kunder även vintertid. Men kanske överdrev jag en liten aning när jag skulle testa fyrhjulsdriften häromdagen. Jag körde ner vid Tegeforsen för att luncha och trodde jag skulle komma upp utan problem... Jag kom inte upp utan problem... Men precis när sambon svängde ner på vägen med bogserlinan redo så lyckades jag efter en lång kamp slira mig upp för backen i djupsnön. Just då var jag besviken att det inte gick lättare. Men så här i efterhand förstår jag att det var riktigt bra jobbat av min lilla pärla. Ha, ha ibland är man lite för korkad för sitt eget bästa. Men det var iallafall en mysig lunch!
 
/Sofie

Kommentera här: