Köparens marknad

 
Vårt underbara lilla hus i Blekinge är fortfarande till salu. Vi har sänkt priset så långt vi bara kan och kommer få sitta kvar med lån även om vi får det sålt. När vi köpte det 2009, för ungefär det samma som vi begär nu, var det nästan orenoverat och ändå var det fler än vi som bjöd. Nu efter att vi renoverat för 100 tusentals kronor är det plötsligt för dyrt. Det är knappt några som ens varit och tittat och jag som tycker bilderna ser helt fantastiska ut!
 
 
Visst har lånekraven blivit tuffare men någonstans måste det ju finnas någon som har råd att köpa detta underbara lilla hus och njuta av det så som vi skulle ha gjort om det legat i Åretrakten.
 
 
 
Eftersom det ligger nära havet hade det ju kunnat bli ett fantastikt fritidshus, men det passar ju även den lilla familjen. Tomten är på härliga 2000 kvm!
 
 
Jag måste verkligen få påstå att det är köparens marknad just nu och det är väl bara att gilla läget och vänta på att den rätta ska dyka upp.
 
 
Nu får vi ha huset uthyrt tills vidare och känner ni någon som vill hyra detta charmiga, underbara lilla hus utanför Ronneby i Blekinge så kan ni väl skriva en kommentar :-).
 
 
Vill ni läsa om det på Hemnet så kan ni se det här.
 
/Sofie

Kommentera här: