Pecanpaj och materialtester

Idag tog vi det lite extra lugnt på morgonen och kom inte till dagis förrens klockan 10. Efter att ha inhandlat kontorsmaterial unnade jag mig en gofika på det för vintern nya fiket i stationshuset. Pecanpaj, både gluten och laktosfri, och en kaffe latte. Älskar att krypa upp i en av deras sköna soffor och bara njuta av morgonlugnet. Kvalitetstid med mig själv.
 
 
Kontorsmaterialet som inhandlades idag ska underlätta inför kommande bokföring. Nu gäller det att hålla reda på alla utgifter och förhoppningsvis kommande inkomster, spara alla kvitton och skriva upp köp som görs second hand utan kvitton. Ett kvittoblock ska snart inhandlas för att minska problemet med kvittolösa köp men handlar man i andra hand så uppstår ju sådana situationer och det är lite knivigt hur det ska redovisas. Men det visar sig väl med tiden.
 
 
Resten av dagen har tillbringats i verkstan för att testa olika färger och material. Vi eftersträvar ju hållbara ytskikt på våra produkter samtidigt som det ska vara lättarbetat. Det är fantastiskt kul att prova sig fram och komma på roliga lösningar. Vårt mål nu är att få ihop ett fint sortiment till Åre Höstmarknad som går av stapeln 26-28 september. Boka in det i era kalendrar, Åre är underbart på hösten!
 
 
 
/Sofie
 

Kommentera här: