En liten bit av Sverige

I torsdags åkte vi till Sundsvall för att hälsa på goda vänner. Det blev mycket barnbus och en tur till fina äventyrsbadet Himlabadet. När det var dags för hemresa i lördags kände vi att vi ville hitta på något mer innan det bar av hemåt. Valet föll på Järvsö i Hälsingland, plats för Järvzoo Nordens vildmarkspark. En liten campingstuga bokades på Järvsö camping och så bar det av. 
 
 
Trots regn och rusk blev det en mysig kväll i stugan och en jättespännande dag på Järvzoo. En 3 km lång trätrottoar löper genom otroligt vacker skog och utspritt längs vägen ligger djurens hägn med stora strövytor. Jag rekommenderar verkligen ett besök på denna vackra och spännande plats med bara nordiska djur.
 
     
 
Efter att ha fått se denna fina bit av Sverige så bar det av hemåt igår eftermiddag och idag blev jag passande nog påmind om Rustas nya kollektion "En liten bit av Sverige" när jag kikade i deras reklamblad. Missa inte att kolla in den om ni har vägarna förbi Rusta!
 
 
 
 
     
 
Bilder lånade från Rusta
 
 
Nu ramlade mina föräldrar överraskande in genom dörren efter en tur på 135 mil i husbilen! Känns som om sista veckan på semestern kommer bli minst lika bra som de två första.
/Sofie
 

Kommentera här: