Lyckligt återbruk- redo för start

Äntligen är det pågång! Ett företag som säljer återbrukad design och inredning, Lyckligt Återbruk, är redo att startas och det känns fantastiskt kul att få presentera min vän, kollega, granne och blivande kompanjon Nencia.
 
 
 
Under våren och sommaren kommer vi fokusera på att iordningställa vår lilla verkstad och jobba fram ett hållbart grundsortiment av återbrukade inredningsdetaljer. På onsdag ska vi försöka reda ut några av de frågetecken som finns i huvudet nu när vi beslutat oss för att starta företag genom ett möte med ALMI. Här på bloggen kommer ni att få följa oss under processens gång.
 
 
Jag vill avsluta dagens inlägg med den här fina bilden som visar Nencias nya sänggavel! Pinnarna som en gång i tiden använts till höhässjor har legat på en höskulle nere i Småland under obestämd tid och nu ska dom alltså få ett nytt liv som en härlig inredningsdetalj i Jämtland. Här kan man verkligen prata om lyckligt återbruk. Ska bli så spännande att se det färdiga resultatet. Välkommen in på bloggen Nencia!
/Sofie

Kommentera här: